Geen categorie

ENRA Verzekeringen nieuwe Hoofdsponsor Ronde van de Bakkerstraat

Fietsverzekering_1Fietsverzekering_1

ENRA Verzekeringen Nieuwe Hoofdsponsor Ronde van de Bakkerstraat

Fietsverzekering_1

Ronde van de Bakkerstraat 17 juli 2016 gaat helaas niet door.

Wie weet starten we het in 2017 weer op.

 

 

Gr. Bestuur Ronde van de Bakkerstraat

Met de Ronde van de Bakkerstraat rijdt o.a. deze Aygo met de Jury en de EHBO rond voor de verlening van 1e Hulp en natuurlijk de KNWU Jurering.

Met de Ronde van de Bakkerstraat rijdt o.a. deze Aygo met de Jury en de EHBO rond voor de verlening van 1e Hulp en natuurlijk de KNWU Jurering.

Logo Toyota Botman

DSC_8556Uiterst sportieve dag in Bovenkarspel op 20 Juli 2014.

 

Stichting Wielerronde van de Bakkerstraat organiseert in samenwerking met atletiekverenging SAV en Jongeren Beweging Oud Papier op zondag een uiterst sportieve dag.

Om 10.30 beginnen we met het Hardlopen voor de Jeugd op het parcours van de wielerronde, welke overigens is aangepast naar een afstand van exact 1000 meter. Om 11.00 beginnen de Senioren aan hun hardloopevenement, de Heren en de Vrouwen. Hier wordt het hele parcours van de wielerronde gelopen over een afstand van 9000 meter.  Onze Ronde-Miss Nacinda uit Enkhuizen is ook weer aanwezig, zij is dezelfde Miss als in 2013.

 

Zij schiet om 12.15 de eerste categorie wielrenners weg die aan de start komen, de Sportklasse.

Zij rijden 60 kilometer en de winnaars zien de Miss dan weer terug op het podium. Daarna een heel speciaal evenement waar wij uw aandacht voor vragen. Nieuw voor de Ronde van de Bakkerstraat is een wedstrijd voor wielrenners zonder KNWU – licentie, de zogenaamde Pedaleurs.

Zij rijden voor de prijs:  Grand Prix van Stedebroec. De Pedaleurs is een vereniging uit Wervershoof waar tal van wielerenthousiastelingen bij zijn aangemeld. Tijdens de Rabobank Westfriese Dorpenomloop in Wervershoof op 25 mei j.l., stonden ook zij aan de start, een afstand om 50 km te overbruggen. Dezelfde afstand rijden zij ook op 20 juli in Bovenkarspel. En dat het geen koekenbakkers zijn, mag wel blijken dat niemand minder dan de marathonschaatser Simon Vriend uit Andijk hier wist te winnen.

 

Het leek de organisatie van de Bakkerstraat daarom ook erg leuk om deze categorie aan de start te laten komen. Wellicht interessant voor wielersportievelingen uit de Streek:  de inschrijving voor de Grand Prix van Stedebroec staat ook open voor inwoners uit de Streek: mannen én vrouwen boven de 18 jaar en zonder KNWU licentie kunnen zich hiervoor inschrijven !!! Inschrijfgeld is beperkt tot slechts € 5,– Dus wie nu denkt: ja, daar heb ik wel interesse in en wil meedoen: stuur dan even een email met uw info naar:  contact@rondevandebakkerstraat.nl

 

Om 16.00 uur starten de Elite/Beloften renners, een wedstrijd over 90 km. Dit jaar voor het eerst sinds tijden is er weer een West-Friesland klassement. De leider van dit klassement start in een onvoorstelbaar mooi leidersshirt, een blauw shirt met een gele Hollandse leeuw staat er op afgebeeld. Onze Ronde-Miss Nacinda zal voor de ogen van het publiek de renner die leider is in dit klassement na de wielerronde van Hoogkarspel, gereden op 7 juli, in dit adembenemende shirt hijsen. Dus komt allen naar de Ronde van de Bakkerstraat in Bovenkarspel op 20 juli 2014, er is ook nog een hele mooie kofferbakmarkt op het parkeerterrein van het Nassaupark, grenzend aan het parcours. (Ingang Pr. Willem Alexanderlaan).

Zondag 20 juli 2014 is het dan weer zover:  De Ronde van de Bakkerstraat

Zondag 20 Juli 2014 Wielerronde van de Bakkerstraat

Zondag 20 juli vindt er weer in Bovenkarspel een wielerronde plaats. Het is inmiddels de 59e ronde die er georganiseerd wordt.

Onze nieuwe Website

Laatste nieuws:  Het bestuur is druk bezig om alles weer organisatorisch voor elkaar te krijgen.

Wij zijn alweer begonnen met het bezoeken van onze vaste sponsoren, want zonder onze sponsors

kunnen we natuurlijk geen wielerronde organiseren.

Mochten er nog bedrijven zijn die ons willen steunen financieel, dan zouden wij dat bijzonder

prettig vinden en ons aanbevolen houden.

Ons emailadres in deze is:   contact@rondevandebakkerstraat.nl

 

Ons nieuwe logo: Ronde van de Bakkerstraat.

Ons nieuwe logo: Ronde van de Bakkerstraat.

 

 

Hoofdsponsor:

Buienradar


KNWU